Upoznajte me

29244039_940267589470003_7357930039255498752_nIza male plave i kuštrave Foptice, stojim ja. Dvadesetogodišnjakinja koja svaki slobodan trenutak koristi za čitanje i pisanje. Ljubav prema knjigama polako sam počela otkrivati u drugom razrednju srednje. Iskrica se pojavila nakon što sam pročitala dramu Mire Gavrana “Kad umire glumac”. Vatra se polako rasplamsala i sada ne mogu zamisliti život bez knjiga. Pisanje je način na koji se izražavam, to je nešto što me smiruje i opušta. Zadnjih godinu i pol radim na knjizi Mjesto za dvoje.

Sebe bih opisala kao jednu tvrdoglavu osobu koja je također neizlječivi perfekcionist. Nisam ekstrovertna, ali nisam ni povučena – sve zavisi o danu i raspoloženju. Moje najgore izdanje je kada sam gladna, vjerujte ne želite mi onda biti blizu. Volim gledati u nebo kada padaju pahulje jer ako dovoljno dugo promatram, zahvati me osjećaj kao da letim u beskrajnost. Omiljene noći su mi one kada upalim nekoliko svijeća, ušuškam se ispod popluna i dopustim da me uspava rominjanje kiše. Često sanjam u crno – bijeloj boji. Obožavam cvijeće, pogotovo maćuhice i ruže prljavo ljubičaste boje. Rijetko kada ćete me vidjeti da pijem kavu, ali zato s čajevima nemam granicu. Ponekad u juhu od rajčice stavljam šećer, a špagete volim jesti s čokoladom u prahu. Ja sam osoba koja voli slušati AC/DC, Guns ‘n’ roses, Pink Floyd, The rolling stones… ali isto tako uživa slušajući Sinatru, Patsy Cline, Ettu James, Arethu Franklin…

Osim što vrijeme provodim čitajući i pišući, gledam serije i filmove. Omiljena serija koja će vjerojatno zauvijek ostati na prvom mjestu je X- files. Od nedavno sam počela pratiti seriju This is us i toliko suza nisam isplakala u cijelom životu.

Audrey Hepburn je za mene ikona ljepote.

Vjerujem u čuda i ljubav. Vjerujem da postoji ona srodna duša, a imam osjećaj da sam pronašla svoju.

Moj cilj?
Moj cilj je da budem bolja osoba nego što sam bila jučer. Da iz dana u dan radim na sebi i da ne odustajem od onoga što me usrećuje i što volim.

Više o meni moći ćete doznati iz kolumne “Život jedne S”.

Nadam se da se čitamo!